More  Două descoperiri macabre într-o singură zi în județ

  descoperiri-macabre

  Într-o singură zi, pe teritoriul județului Satu Mare au fost descoperite două cadavre. Astfel, ieri, un tânăr a fost găsit mort într-un pârâu în apropiere de orașul Tășnad. Ieri, în jurul orei 9:41, Ambulanța a fost solicitată in Cehal, sub vii, pentru o persoană găsită decedată în pârâul ”Valea Cehalului“. Inițial, a fost alocată o ambulanță de prim ajutor din Tășnad care ulterior a solicitat o ambulanță cu medic.

  Echipajul a găsit o persoană de sex masculin, de 32 de ani, care din afirmațiile martorilor a dispărut de 5 zile de acasă și care prezenta semne de moarte biologică, fără indicatie de resuscitare. Având în vedere circumstanțele, cazul a intrat în competența organelor de Poliție.

  După numai câteva ore, o nouă descoperire macabră a fost făcută într-un bloc din apropierea intersecției Burdea din municipiul Satu Mare. Un bărbat a fost găsit mort în casă. Din primele cercetări acesta ar fi zăcut mort în propria-i casă timp de trei zile. Vecinii, îngrijorați de faptul că nu l-au mai văzut pe bărbat de mai multe zile și nu răspunde nici la ușă, nici la telefon, au solicitat intervenția pompierilor. Aceștia, ajunși la fața locului, au intrat în apartament și au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului. Cadavrul a fost preluat de cei de la medicina legală și transportat la morgă pentru autopsie.
  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE