More


  Dr. Argeșanu: Despre sănătatea mintală și spirituală. Conferință la Satu Mare

  - Advertisement -

  Argeseanu

  O conferință care are menirea de a răspunde întrebărilor adresate adeseori, „sunt sau nu sunt sănătos mintal şi spiritual”, susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, va avea loc în luna martie, la Satu Mare. Conferința ”Sănătatea Spirituală versus Mintală” va aborda subiecte precum: sănătatea mintală şi ce beneficii are sănătatea spirituală, iar în complexitatea amândurora, unde duc situaţiile şi acţiunile ce ţin de fiecare om în parte.

  Lumina din întuneric
  Aceste conferinţe şi terapii au temeiul de regăsire sau „trezire” a fiecăruia dintre noi. De a aduce lumină în întuneric. De a înţelege fiinţa ce poartă denumirea de „om” şi a înţelege mecanismul vieţii.

  ”Terapiile individuale cu dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu dau oportunitatea fiecărui om, şi aici vorbim de sătmăreni şi nu numai, să-şi desluşească mecanismul în care se află prin curăţirile energetice şi să se elucideze acolo unde nu mai găsesc răspunsuri sau „calea de ieşire”. O terapie înseamnă şi o regăsire şi reîntregire a ceea ce înseamnă „Suflet” şi „Abilităţi Divine”, a afirmat Roxana Stavilă, psihoterapeut.

  Organizatorii doresc ca sătmărenii, și nu numai, să participe cu deschidere la această conferință.

  ”Nu pornim de la scop, ci tindem către deschidere, vorbim despre ceea ce omul are nevoie şi se cere. Conferinţa înseamnă deschidere, şi această conferinţă dă oportunitatea celor prezenţi de a vedea şi altă perspectivă, de a înţelege mecanismele interioare şi de a face diferenţa singuri dintre minte, suflet şi sine. Conferinţa este deschisă tuturor celor care vor, simt şi trebuie să participe”, a mai adăugat Roxana Stavilă.

  Conferinţa se va susţine în data de 18 martie 2017 la sediul Universităţii “Babeş-Bolyai” – extensia Satu Mare, et. 1, de la ora 10.00.

  Despre dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu
  S-a născut în 8 decembrie 1968 la Belgrad, în Serbia. Primii ani de liceu i-a făcut la Liceul de matematică și fizică, de pe platforma de fizică atomică de la Măgurele, iar ultimii ani la Liceul Matei Basarab din București, secția de matematică – fizică. A intrat la Facultatea de Construcții din Timișoara, unde a făcut primii doi ani. Biblia a început să o studieze datorită unui pastor penticostal. În anul 1989 a descoperit medicina, având ocazia să participe la cursurile Facultății de Medicină din Timișoara. A renunțat la construcții și a început Facultatea de Medicină Athenaeum din București.

  Argeseanu1

  În perioada studenției, împreună cu un grup de studenți din asociația studenților creștini din Timișoara, a ajuns la părintele Argatu de la Mănăstirea Cernica. Părintele Argatu era recunoscut ca exorcist, iar după 5 ani de mers regulat la acest preot, Argeșanu a înțeles ce se întâmplă, luându-și cunoștințele necesare exorcizărilor. După facultate, a făcut psihoterapie-psihanaliză pentru a înțelege punctul de vedere al medicinei alopate asupra bolii psihice. Acolo a descoperit diferite forme de terapie și căi sprirituale precum: Reiki, Karuna Reiki și alte sisteme. A urmat mai apoi cursuri de radiestezie și de chi kung pentru a își îmbunătăți percepția despre lume și viață.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img