More  Infractor căutat de autoritățile din Ungaria, prins la Satu Mare

  infractor

  Un infractor căutat de autoritățile din Ungaria a fost prins la Satu Mare. Polițiștii sătmăreni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile din Ungaria, pe numele unui român, sub aspectul comiterii unor infracţiuni contra persoanei.

  La data de 11 februarie a.c., poliţiştii Secției Rurale Beltiug au depistat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Stâna, județul Satu Mare, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare maghiare au emis un mandat european de arestare, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni contra persoanei.

  Pentru punerea în executare a mandatului, poliţiştii au beneficiat de date suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  Cel în cauză a fost preluat de polițiștii de investigații criminale și prezentat Curții de Apel Oradea, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Ungaria, rămânând încarcerat în arestul I.P.J. Bihor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE