More  Ioana Bran a votat bugetul pe anul 2017 cu gândul la sătmăreni

  ioana-bran

  Dezbaterile în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe marginea bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2017 au început luni, după care votul final a avut loc marți. Comisiile reunite de buget-finanţe au audiat, sâmbătă şi duminică, reprezentanţii ordonatorilor principali de credit şi au aprobat sumele alocate fiecăruia dintre ei.

  Cu gândul la Satu Mare
  Secretara Camerei Deputaților, sătmăreanca Ioana Bran a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că a votat cu gândul la județul Satu Mare.

  ”După 3 zile în comisia de buget reunită a celor două camere și două zile în plenul reunit, am votat cu gândul la Satu Mare și la sătmărenii care și-au pus în noi speranța pentru un trai mai bun. Este un buget corect care creează premisele unei dezvoltări economice sustenabile atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung, precum și împărțirea echitabilă a rezultatelor acestei dezvoltări pentru toți românii”, a spus Ioana Bran.

  Așadar bugetul pe anul 2017 a fost votat. Premierul Sorin Grindeanu a spus că este un buget echilibrat, care se încadrează în ținta de deficit de 3%.

  Sătmăreanca Ioana Bran, reconfirmată ca secretar al Camerei Deputaților
  Ioana Bran, aleasă pentru funcția de deputat la alegerile din 11 decembrie 2016, a fost reconfirmată ca secretar al Camerei Deputaților.

  La începutul mandatului de deputat, sătmăreanca Ioana Bran a fost numită în funcția de secretar al Camerei Deputaților, însă, conform regulamentuluiCamerei Deputaților secretarii se realeg la începutul fiecărei sesiuni ordinare.

  După ce a fost supusă la vot, sătmăreanca a primit suficiente voturi afirmative din partea colegilor pentru a își putea continua activitatea în acest post. Procedura se va relua în luna octombrie, când va începe o nouă sesiune ordinară pentru parlamentari.

  Ioana Simion

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE