More


  Mai multe curse Wizz Air de la Satu Mare?

  - Advertisement -

  wizz

  Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, dezvăluie pe pagina personală de facebook care ar putea fi următoarea destinație a companiei Wizz Air de la Satu Mare și când va fi înființată această nouă cursă internațională.

  Acum consilier județean, Adrian Ștef care a fost implicat direct în negocierile dintre Wizz Air și Aeroportul Satu Mare, a dezvăluit, pe contul său de Facebook, ce se va întâmpla cu actuala cursă internațională spre Londra, când va fi înființată următoarea și care este cea mai posibilă destinație.

  ”Mă bucur foarte mult că, în prezent, cursele Wizz Air de Londra funcționează foarte bine, gradul de încărcare al aeronavelor este peste așteptări.

  Știu că pentru octombrie Wizz Air mai pregătește pornirea unei destinații de pe Satu Mare şi creșterea frecvențelor pe săptămână pentru cursa de Londra. Vor fi mai multe zile de operare pe săptămână. În urma analizelor de trafic făcute de Aeroportul Satu Mare și coroborate cu cele ale Wizz Air-ului sunt șanse mari ca următoarea destinație să fie Paris”, a precizat Adrian Ștef.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img