More


  NEPI se pregătește să înceapă lucrările la mega-mall-ul din Satu Mare

  - Advertisement -

  nepi

  New Europe Property Investments (NEPI) a făcut deja primii pași în vederea demarării lucrărilor de construcție a Mega-Mall-ului de la Satu Mare. Shopping City Satu Mare va avea o suprafață de 18 mii de metri pătrați, iar investiția se ridică la circa 40 de milioane de euro. Lucrările sunt preconizate să fie terminate în acest an.

  Zona este curăţată
  De mai multe zile, în zona unde va fi construit mall-ul NEPI, cea cuprinsă între Kaufland și strada Dunării, au fost demarate o serie de lucrări de curățare. De asemenea, au fost demolate, sau se află în curs de demolare, câteva case care au fost achiziționate, cu tot cu terenul aferent, de cei de la NEPI. Lucrările de curățare a zonei sunt efectuate de o firmă din Satu Mare.

  Se lucrează intens pentru ca întreaga zonă să fie pregătită pentru șantierul de construcție. În cel mai scurt timp posibil, NEPI va primi și autorizația de construire, astfel că, foarte probabil, de la jumătatea lunii martie vor fi demarate lucrările efective.

  Mall regional
  Proiectul NEPI de la Satu Mare va avea o suprafață de 18.000 mp, iar mall-ul ar urma să fie unul regional, investiția anunțată fiind de 40 de milioane de euro doar în centrul comercial.

  Potrivit Colliers, pentru anul 2017, volumul de spații comerciale este estimat la 180.000 mp, în condițiile în care va fi finalizat și Shopping City Satu Mare.

  Reprezentanţii investitorului NEPI au participat recent la o discuţie cu primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, pentru a stabili ultimele detalii legate de demararea investiţiei Mega Mall în Satu Mare. Printre altele, s-a reiterat și faptul că investitorul va contribui financiar la costurile de proiectare a podului pietonal peste Someş.

  Locația viitorului mall este în locul fabricii Sarmex de pe drumul Careiului, în apropierea hipermarket-ului Kaufland.

  „Mega mall-ul NEPI va fi unul modern, cum nu mai există în Europa Central-Estică”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor în cadrul unei conferințe de presă la finele anului trecut. Acesta va fi un mall regional care va avea două fațade, una spre Drumul Careiului și una spre Someș.

  Edilul a mai subliniat și faptul că NEPI va participa cu 100.000 de euro pentru construirea unui pasaj pietonal care va lega Piața 25 Octombrie de noua zonă comercială.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img