More


  Prețurile mașinilor second-hand scad la Satu Mare

  - Advertisement -

  piata1

  În Piața de mașini din Satu Mare se întâmplă un lucru care era greu de prevăzut odată cu eliminarea taxei auto: scad prețurile la mașini. Cu toate acestea, sătmărenii nu se înghesuie să-și cumpere mașini de aici. Mașinile second hand care au programare la RAR pot fi vândute mai repede.

  Reduceri, în medie, cu 5%
  Samsarii se văd nevoiți să reducă prețurile la mașini sau cel puțin aceasta se poate constata în urma unui raid făcut în Piața de mașini din Satu Mare. Dacă mașina are deja programare la RAR, acest lucru reprezeintă un atuu în plus la vânzarea mașinii.

  Piața de mașini de lângă Satu Mare (către Amați) a fost astăzi plină de mașini. Foarte multă lume venită să inspecteze piața. Puțini au fost cei care ar fi dorit, cu adevărat, să cumpere o mașină.

  Cu toate că lumea s-ar fi așteptat la o creștere a prețurilor la mașini, după anularea taxei auto, în Piața de mașini din Satu Mare s-a constatat exact invers. Prețurile la unele mașini au scăzut, în medie, cu o sută de euro, sau mai bine zis cu 5%.

  Mai mult decât atât, mașinile care au deja programare la RAR au un atuu în plus la vânzare. Asta în timp ce curtea instituției este arhiplină cu autoturisme care își așteaptă rândul.

  Prețuri și prețuri
  În altă ordine de idei, în Piața de mașini Satu Mare pot fi găsite mașini de toate categoriile și pentru toate buzunarele. Astfel un VW Golf din 2004 costă în jur de 1800-1900 de euro, un Passat sau Audi din 2006 – circa 4.000 de euro, iar cele din 2011-2012 – circa 10.000 de euro. Acum prețurile aproximativ la fel, fie că vorbim de mașini deja înmatriculate, fie de cele care nu au fost înmatriculate până acum. În toate cazurile se poate negocia.

  Chiar și în condițiile în care prețurile au mai scăzut, cei care vând mașini spun că foarte greu reușesc să vândă o mașină. ”Ne așteptat la o cerere mai mare, mai ales acum că a fost eliminata taxa auto. Însă nu s-a înhtâmplat așa. Deși prețurile trebuiau să crească, pentru că cel care înmatriculează mașina nu mai trebuie săa chite taxa auto, acestea au scăzut”, a spus unul dintre cemercianții găsitți ieri în Piața de mașini.

  Cu toate acestea, însă, continuă să se aducă mașini second-hand în număr mare din Occident, ceea ce înseamnă că afacerea merge încă foarte bine, în ciuda celor declarate de samsari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img