More


  Sătmărean, prins la contrabandă cu tutun în județul Bihor

  - Advertisement -

  tutun

  Doi bărbaţi au fost prinşi de polițiști în flagrant în Valea lui Mihai, județul Bihor, în timp ce vindeau aproape 50 de kilograme de tutun de fumat fără documente legale. Unul dintre bărbați, în vârstă de 52 de ani, este din comuna Berveni, județul Satu Mare.

  Captura a fost făcută săptămâna trecută, într-o parcare pe DN 19, între Valea lui Mihai și Curtuişeni. Poliţiştii Secției nr. 11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai l-au prins pe sătmărean în timp ce muta din mașina lui în cea a unui bărbat de 26 de ani, din comuna Tarcea, judeţul Bihor, aproape 50 de kilograme de tutun prelucrat, pentru fumat.

  Marfa, ambalată într-un număr de 100 de pungi din plastic, nu avea docuemnte legale de proveniență.

  „În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi bărbaţi fiind bănuiţi de săvârșirea infracţiunii de „deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 1 kg tutun de fumat”, transmit poliţiştii bihoreni.

  Tutunul în valoare de 4.500 lei a fost ridicat în vederea confiscării. Totodată, asupra celor doi bărbaţi au fost găsiţi şi 2.500 de lei, care au fost, de asemenea, confiscaţi.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img