More  Sătmăreancă, victimă într-un accident cu două TIR-uri implicate

  accident

  O sătmăreancă în vârstă de 18 ani din comuna Cehal, județul Satu Mare a fost rănită într-un accident de circulație care a avut loc luni pe DN 79, în apropierea localității bihorene Nojorid. Două TIR-uri, ambele cu numere de înmatriculare de Satu Mare, care circulau în aceeaşi direcţie s-au ciocnit.

  Tânăra se afla într-unul dintre TIR-urile implicate în accident. Echipajele de pompieri au intervenit pentru descarcerarea ei. După ce tânăra a fost scoasă de echipajele ISU din autotren, a fost transportată la spital, cu un traumatism cranio-cerebral minor şi cu mai multe fracturi.

  În evenimentul rutier a fost implicat şi un autoturism Mercedes, care a ajuns în şanţ, încercând să evite impactul cu TIR-urile.

  Șoferul Mercedes-ului le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa încet pentru a opri pe marginea drumului să ia un cunoscut, a fost depăşit de primul TIR, iar cel de-al doilea autotren a intrat puternic în cel din faţă şi s-a dezechilibrat, agăţând şi autoturismul de teren, împingându-l astfel în şanţ.

  Ambele TIR-uri au numere de înmatriculare de Satu Mare. Unul aparţine societăţii Ardealul, ce transporta seminţe de floarea soarelui, iar al doilea Trans Pink International Transport, fiind încărcat cu răcoritoare Coca-Cola. În urma impactului, o mare parte din marfă s-a împrăștiat pe şosea. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
  Ioana Simion

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE