More  Sute de locuri de muncă vacante în Satu Mare

  ajofm

  Potrivit evidențelor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, 329 de locuri de muncă sunt vacante în județul Satu Mare. Un număr de 226, majoritatea dintre ele, sunt destinate persoanelor cu studii medii, 77 sunt destinate celor fără calificare, iar un număr de 26 de slujbe sunt disponibile pentru persoanele cu studii superioare.

  Din evidențele AJOFM reiese că cei mai căutați sunt lucrătorii comerciali, 23 de locuri de muncă vacante, urmați de muncitorii necalificați în domeniul asamblării și montării pieselor, 17 locuri, și de un număr de 13 locuri vacante în metalurgie.

  Bursa Locurilor de Muncă
  Pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă dorește să organizeze și în acest an două burse a locurilor de muncă.

  ”În programul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt preconizate din partea agenției să organizăm două burse a locurilor de muncă, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din luna aprilie și, în luna septembrie sau octombrie, Bursa Absolvenților. La solicitarea agenților economici care au declarate locuri de muncă vacante, agenția poate să organizeze burse pe domenii de activitate, la solicitarea acestora, cu condiția de a ne înștiința din timp pentru că Agenția Județeană trebuie să informeze forul superior de orice organizare la solicitarea agenților economici”, transmite Simona Derșidan, directorul AJOFM Satu Mare.

  Ioana Simion

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE