More  Tema lunii februarie: Când iubești?

  seri-pozitive

  Proiectul „Seri Pozitive”, iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, reprezintă seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se astfel un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

  La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți. Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală. Tema lunii februarie se intitulează „Când iubești?”, iar invitata serii este Elena Popa.

  ”Sunt Elena Popa psihoterapeut și scriitoare și vă propun, pentru această seară, o altfel de abordare a subiectului: „IUBIREA”. O provocare incitantă pentru că vastitatea iubirii nu poate fi redată în teorie. Vă invit să privim și altfel acest vast capitol important din viețile noastre. Nu din încorsetările celui neiubit, în care ne ține starea de victimă, ci din energia copilului divin care ȘTIE ce înseamnă să trăiești natural în conceptul IUBIRE = VIAȚĂ. Și apoi să vă reamintiți că sunteți creatorii propriului destin și că manifestarea iubirii, este alegerea voastră conștientă. O să descoperiți metode prin care ați blocat în voi sursa abundenței, a plinătății, a bucuriei, alegând constant să faceți loc în voi durerilor. Cu deosebită prețuire vă aștept”, transmite Elena Popa. Înscrierile se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/cand-iubesti/

  Organizatorii vă aștepteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți. Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 de lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră. Persoana de contact este Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare (0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro). Evenimentul din această lună va avea loc în data de 14 februarie, în intervalul orar 18.00 – 20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” de pe B-dul Transilvania, nr. 3.
  Ioana Simion

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE