More


  Trei pescari căzuți în Someș. Unul a decedat, celălalt este de negăsit

  - Advertisement -

  16997123_763480190476577_272040458_n

  O tragedie s-a petrecut în această după amiază, în zona podului galben din Micro 14. Patru bărbați erau pe malul râului Someș, doi la pescuit și ceilalți doi la fript de slănină. Nenorocirea a început în momentul în care unul dintre cei doi pescari aflați la pescuit a alunecat în râul Someș.

  Prietenul pescarului căzut în Someș a sărit după acesta, încercând să-l salveze, însă și el a fost prins de apele învolburate ale râului. Cel de-al treilea a sărit în râu pentru a încerca să îi scoată pe cei doi. Al patrulea bărbat a sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar când s-a întors unul dintre bărbați a dispărut, un altul a fost scos la mal fără suflare, iar celălalt a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare.

  Bărbatul dispărut este în vârstă de 50 de ani, însă, din cauza apei extrem de reci, pompierii au declarat că șansele de a-l găsi pe bărbat viu sunt foarte mici. Victima scoasă la mal fără suflare, declarată moartă, era în vârstă de 48 de ani.

  La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, unul de prim-ajutor, un altul de terapie intensivă, un echipaj de căutare-salvare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare