More  Un Lexus de 160000 euro, furat din Rusia, depistat la Petea

  lexus

  Polițiștii de frontieră de la Petea au indisponibilizat un bolid marca Lexus, în valoare de 160.000 de euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Rusia.

  Sâmbătă, 25 februarie, la ora 13.00, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Ion E., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza județului Iași, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricație 2016, cu numere de înmatriculare germane.

  Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidențele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Federația Rusă din data de 28 ianuarie 2017.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE