More


  Bărbatul dispărut în Someș, căutat zilnic de pompieri

  - Advertisement -

  pompieri

  Începând cu 26 februarie a.c., cadre ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare îl caută necontenit pe bărbatul dat dispărut în râul Someș în timp ce se afla la pescuit. De la data dispariției, în intervalul orar 09:00 – 17:00, câte un echipaj de căutare – salvare cu barcă pneumatică îl caută zilnic pe bărbat.

  Deoarece există posibilitatea ca victima să fi fost purtată de ape dincolo de granița cu statul ungar, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare, în contextul parteneriatului de colaborare, a luat legătura cu autoritățile maghiare în scopul extinderii căutărilor de către aceștia și în zona lor de competență.

  O tragedie a avut loc în după amiaza zilei de 26 februarie în zona podului galben din municipiul Satu Mare. Un pescar a căzut în Someş, şi alte trei persoane au sărit să îl scoată, după ce au anunţat pompierii. Din nefericire, o persoană a fost adusă la mal fără suflare, pompierii resuscitând-o, una este de negăsit iar cea de-a treia persoană a fost scoasă în viaţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare