More


  Elevii Şcolii postliceale GOLDIŞ Satu Mare au oferit flori beneficiarelor de la CIAS ŞANSA

  - Advertisement -

  IMG_4363-e1437402120114

  Veselia Zilei de 8 Martie a cuprins şi sufletele beneficiarelor de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială (CIAS) ŞANSA din Satu Mare. În fiecare an, uşa acestei instituţii sătmărene este deschisă de Ziua Femeii pentru nenumăraţi sătmăreni, care vin să dăruiască flori acestor suflete nobile.

  Printre sătmărenii, care au bătut la porţile sufletelor mereu tinere ale beneficiarelor, s-au numărat şi elevii Şcolii postliceale VASILE GOLDIŞ din Satu Mare, însoţiţi de: ELENA BOT – directorul Şcolii şi ec. ELISABETA BLIDEREAN, care au oferit ghivece cu flori beneficiarelor de la CIAS ŞANSA din Satu Mare. Nici nu vă imginaţi câtă fericire, botezată cu lacrimi şi zâmbete, s-a aşternut pe feţele brăzdate de anii vieţii sau de suferinţă. Împreună cu ghivecele de flori, reprezentanţii Şcolii postliceale VASILE GOLDIŞ le-au mai oferit distinselor doamne: o vorbă bună, un zâmbet şi încurajări creştineşti.

  În semn de recunoştintă, pentru oaspeţii, care au venit să ofere flori beneficiarelor, cele mai talentate doamne de la CIAS ŞANSA le-au oferit un spectacol, de muzică şi poezie, dedicat Zilei Femeii. Despărţirea de aceste minunate suflete, care trăiesc departe de „lumea dezlănţuită”, a fost prietenoasă,familiară, de parcă elevii Şcolii postliceale Goldiş şi-ar fi luat rămas bun de la nişte rudenii apropiate. Aceşti minunaţi elevi şi cadrele didactice, cu suflet mare, n-au uitat nici de această dată şi nu vor uita, nici cu alte ocazii, cuvintele celebre: „…să nu uităm de cei mai trişti decât noi…”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img