More  Femeie găsită moartă în casă la Satu Mare

  femeie

  Pompierii sătmăreni au făcut o descoperire macabră ieri în Satu Mare. O femeie a fost găsită moartă în propria locuință.

  Pompierii au fost solicitați să intervină la un imobil de pe strada Dâmbovița din municipiul Satu Mare, unde locuia o femeie în vârstă de 67 de ani, care nu a mai fost văzută de câteva zile, și care nu a răspuns nici la telefon, nici la ușă. Ajunși la fața locului, pompierii au spart un geam al imobilului și au găsit-o pe femeie decedată în casă.

  ”Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit în cursul zilei de ieri, în jurul orei 10:48 pentru facilitarea accesului în locuinţa unei sătmărence deoarece exista suspiciunea că aceasta ar fi decedat în locuinţă. Pompierii militari au pătruns în casă pe fereastra acesteia, în camera imobilului identificând o femeie, în vârstă de aproximativ 67 de ani, care a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţa SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean) sosită la locul evenimentului”, se arată în comunicatul de presă remis de ISU Satu Mare.

  A fost solicitată și Ambulanța al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul femeii. Trupul neînsuflețit a fost preluat de legiști și transportat la morgă pentru a i se face autopsia. Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cauzele morții femeii. Cel puțin deocamdată, nu sunt suspiciuni de omor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE