More


  În amintirea bunului nostru coleg, Iosif Ţiproc…

  - Advertisement -

  tiproc

  Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Satu Mare, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean (IȘJ) Satu Mare, Asociaţia Scriitorilor de Nord Vest și Cenaclul „Cronograf”, organizează, la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, cea de-a V-a ediție a Galei de premiere a Concursului de reportaje „Iosif Ţiproc”.

  Evenimentul va avea loc astăzi, 10 martie, de la ora 12.00. Concursul îşi propune să descopere şi să promoveze noi valori provenite din rândurile elevilor de liceu.

  Reportajele se axează pe ilustrarea realităţilor din judeţul nostru, păstrarea tradiţiilor populare, evocarea unor personalităţi şi evenimente locale, aspecte din realitatea cotidiană etc.

  Competiția nu are o temă impusă, orice subiect din sfera demersurilor jurnalistice este acceptat.

  Din juriu vor face parte: Mihai Sălceanu (președinte), Loredana Știrbu, Gheorghe Cormoș, Teodor Curpaș și Rodica Pop.

  Iosif Ţiproc a încetat din viaţă în 13 septembrie 2010 iar în 22 martie 2017 ar fi împlinit 64 de ani. A fost un excelent ziarist , mereu pregătit să umble în cele mai îndepărtate şi…uitate locuri ale judeţului pentru a aduce în atenţia cititorilor personaje şi fapte de viaţă din zona Sătmarului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare