More  Jurații de la Chefi la cuțite, impresionați de un sătmărean

  Încă un sătmărean i-a impresionat ieri seară pe juraţii emisiunii Chefi la Cuţite. Erdei Lorant, de 33 de ani, a pregătit un capuccino de ciuperci, o supă care se face în 15 minute. El a pregătit un capuccino din ciuperci de pădure cu duxelle de champignon și spumă de lapte, aromat cu cimbrișor proaspăt.

  Cei trei jurați i-au dat câte un cuțit, bineînțeles după comentariile de rigoare. Colegii au făcut mișto de chef Scărlătescu deoarece a mâncat tot din farfurie.

  Erdei Lorant a recunoscut că această supă se face în 15 minute dacă te grăbești, și le-a spus juraţilor că a ales acest preparat deoarece a vrut să fie relaxat, observând că mulţi concurenţi greşesc tocmai din cauza faptului că sunt stresaţi de preparate complicate.

  „Emisiunea asta o să mă facă celebru”, a zis concurentul care a lucrat într-un restaurant cu două stele Michelin din Franța.

  Erdei Lorant este născut în Satu Mare şi a muncit în restaurante din Budapesta, Germania şi Franţa. Este căsătorit cu o sătmăreancă iar acum locuiesc în judeţul Sibiu.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE