More  Piața de vechituri a fost plină ochi ieri

  vechituri1

  Piața de vechituri din Satu Mare a fost plină ochi duminică. Sătmărenii au profitat de vremea foarte bună de afară și au mers la talcioc să vadă ce se mai vinde, ce se mai cumpără. Cea mai mare trecere au avut-o obiectele ce pot fi folosite primăvara.

  Haine, biciclete, ustensile și puieți
  Articolele care au legătură cu primăvara se vând cel mai bine în această perioadă. Hainele și încălțările de primăvară sunt în top. Sportul ”întoarcerii hainelor” este practicat într-o frenezie greu de descris în cuvinte.

  Zona destinată bicicletelor este un alt sector foarte căutat de sătmăreni. Aici pot fi găsite biciclete cu prețuri cuprinse între 250 de lei și 1.500 de lei. De asemenea, mai sunt căutate și articolele de grădinărit (sape, lopeți, hârlețe, coase mecanice și altele). Puieții de pomi fructiferi au trecut foarte bine deși prețul lor nu este nici pe departe mic (între 10 și 30 de lei).

  Sărăcie vândută la talcioc
  Tot în Piața de vechituri au putut fi văzuți, însă, și sărmani care au venit să-și vândă sărăcia în talcioc. Scule, multe dintre ele ruginite, alte aparate și ustensile vechi, multe dintre ele nefuncționale. ”Mai facem și noi un ban că o ducem greu. Numai că nu prea am avut vânzări azi. Vine lumea, se uită, dar nu cumpără”, ne-a spus unul dintre precupeții din Piața de vechituri.

  vechituri2

  Practic, nu există un lucru pe care dorești să-l cumperi și să nu-l găsești în Piața de vechituri. Și, cel mai important, orice preț este negociabil.

  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE