More  Sătmăreanul de la Eurovision are nevoie de ajutor!

  eurovision

  Marea finală a Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2017 va avea loc duminică, 5 martie. Așadar, duminică este o zi importantă pentru sătmăreanul nostru care are nevoie de cât mai multe voturi din partea tuturor.

  Eduard Santha a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care le transmite tuturor îi acorde un vot de încredere duminică.

  „Pentru că se apropie marea finala a Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2017, am decis, împreună cu prietenii mei, să interpretăm piesa mea din concurs Wild Child, sincer și fără producție. Vă prezint varianta live în studio @ HaHaHa Production! Îmi doresc mult să ajungă mesajul la voi și apoi, dacă poftiți, îmi acordați un vot de încredere duminică, în marea finală ! Vă pup și vă respect!”, a scris Eduard.

  Sătmăreanul spune că s-a decis să schimbe lumea, însă a conștientizat că nu o poate face singur. Așadar, potrivit acestuia, singura posibilitate de a schimba lumea este prin muzică, lucru pe care l-a și îndeplinit într-o oarecare măsură.

  „Copleșit de evenimentele cutremurătoare din ultimii ani, am decis să schimb lumea! Singura posibilitate să fac asta e prin muzică dar nu pot să o fac singur! Am compus Wild Child, un manifest, o dorință arzătoare de a fi mai buni! Doar împreună reușim! Wild child e o instigare, un strigăt interior, un îndemn la curaj! Acea voce interioară care-ți oferă mereu speranța și credința pierdută ce întărește dorința de a schimba lumea! Vreau să deschidem ochii! Să vedem că nu suntem singuri și avem mereu pe cineva care crede în noi și în acel moment, cu o putere aproape sălbatică devenim stăpânii propriei existente”, mai spune Eduard Santha.

  Eduard Santha s-a născut în Carei, şi-a deschis în Oradea un restaurant, iar în prezent trăieşte în Bucureşti. Acesta a participat și la concursul Vocea României, unde a făcut parte din echipa Loredanei Groza.

  Ioana Simion

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE