More


  Adolescentul înecat duminică în Someș a fost găsit

  =

  cadavru

  Adolescentul de 17 ani înecat duminică în Someș în timp ce se răcorea în zona Podului de Fier a fost găsit în această dimineață.

  Pompierii l-au căutat fără succes atât duminică seară cât și ieri aproape toată ziua, dar nu l-au aflat. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost zărit în această dimineață, de un trecător. Era agățat de pe un banc de nisip.

  Sătmăreanul a sunat la 112, și, în scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii, polițiștii și legiștii. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei autopsii. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

  Reamintim că duminică seara, un adolescent în vârstă de 17 ani, s-a înecat astăzi în râul Someș.Adolescentul a ieșit să facă o baie alături de câțiva prieteni în zona Podului De fier. La un moment dat, curenții puternici ai Someșului l-au tras pe tânăr la fund și acesta nu s-a mai putut ține la suprafața.

  Prietenii care l-au însoțit la scăldat susțin că adolescentul a dispărut pur și simplu sub apele Someșului și nu a mai ieșit la suprafață. Tot ei au fost și cei care au alertat autoritățile la 112.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img