Apel umanitar disperat penstru salvarea unui tânăr. Orice leu e contează

florin racoare

La 30 de ani, Florin Răcoare era un tânăr entuziasmant plin de viaţă şi curaj. Tânărul era angajat într-o multinaţională din Cluj-Napoca, iar de câţiva ani îşi găsise şi jumătatea.

Chiar sâmbătă, 15 iulie, trebuia să se căsătorească, dar totul s-a năruit acum două luni, la un control de rutină, când tânărul a fost depistat cu leucemie!? De atunci, Florin stă doar prin spitale, iar doctorii din România nu prea i-au dat speranţe.

Șansa lui la viață poate veni de la o clinică de specialitate din Turcia, unde un transplant de celule stem îi poate reda o fărâmă de speranţă. Operaţia de transplant costă însă… 135.000 de dolari.

La începutul acestui an, Florin a început să se simtă tot obosit şi devenise palid. Totul era pus pe faptul că el muncea mult. În 26 aprilie, când a efectuat un control de rutină, iar doctorii l-au trimis de urgenţă să facă şi investigaţii mai complexe. Tot în aceeaşi zi, a venit şi diagonsticul: leucemie mieloidă acută!?

florin-racoare-copy-696x448

De atunci, tânărul inginer a stat numai prin spitale. Din păcate, tratamentele nu au funcţionat şi boala din corpul său este rezistentă şi agresivă, deoarece se află într-un stadiu foarte avansat.

În aceste condiţii, şansele de viaţă sunt din ce în ce mai mici şi Florin suferă mult într-un salon din Secţia de Hematologie a Spitalului de Oncologie Cluj-Napoca.

Medicii din ţară nu prea i-au mai dat speranţe, însă speranțele ar putea veni de la clinică din Turica. Tratamentul este însă unul foarte costisitor: operaţia de transplant costă 135.000 dolari, iar fiecare şedinţă de chimioterapie undeva între 2.000 şi 6.000 de euro!

Ca să mai aibă o şansă la viaţă, Florin Răcoare are nevoie de un donator de măduvă osoasă şi o sumă mare de bani… Mama lui s-a oferit deja ca donator, iar acum se aşteaptă generozitatea oamenilor de pretudinteni. Orice leu contează!

Contul în care poţi să faci donaţii:

Cont de Lei:
Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
IBAN: RO51 BTRL RONC RT00 C969 7302
Banca: Banca Transilvania

Cont Euro:
Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
IBAN: RO63 BTRL EURC RT00 C969 7301
Banca: Banca Transilvania

FLORIN-RACIOARE

1 COMMENT

  1. Ar trebui sa faceți si un cont se PayPal si un gofundme! Asa ar dona mai multi probabil! O sa trimit si eu ceva! Multa sanatate ii doresc! Doamne ajuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

BREAKING NEWS. Au fost REDESCHISE VĂMILE Petea și Urziceni. PROGRAM SPECIAL

Printr-o notă de informare emisă de autoritățile din cadrul Ministerului de Interne maghiar, punctele de trecere a frontierei de pe teritoriul Ungariei au primit...

MĂCEL. Peste O SUTĂ de porci, UCIȘI de DSVSA în județ. Două FOCARE NOI de PESTĂ PORCINĂ

În această săptămână în județul Satu Mare și-au făcut apariția două noi focare de pestă porcină africană. Din acest motiv, Direcția Sanitar Veterinară și...

MINUNAT. Ziua și VINDECAREA la Satu Mare. Două dintre acestea, în ultimele 24 de ore

Lucrurile iau o turnură bună pentru județul Satu Mare. Practic, în ultimele opt zile s-au produs opt vindecări la Satu Mare. Ziua și vindecarea....

PREMIERĂ! Doi sătmăreni în numărul din mai al National Geographic România

Numărul din luna mai a revistei National Geographic din Statele Unite prezintă o premieră pentru județul Satu Mare. Pentru prima dată, în cadrul paginilor...

Mircea Govor: “Avem un guvern de nota 1!”

Invitat miercuri seara în emisiunea Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor, s-a declarat total nemulțumit de...