Concerte tari, trupe tari, în week-end în județ. Voltaj, Alexandra Ungureanu și Crush, Cargo, Corina

concert

Județul Satu Mare se pregătește de o serie de concerte super tari cu interpreți și trupoe mari din țară. Concertele vor fi organizate în cadrul unor sărbători.

Astfel, Capul de afiș al Zilelor Orașului Tășnad sunt, fără îndoială, trupa Voltaj, Călin Goia & compania vor urca pe scena din Tășnad duminică, în 30 iulie, începând cu ora 22.00.

Voltaj10

Sâmbătă însă, tot la Tășnad, și tot de la ora 22.00, o altă trupă românească de renume va face show în oraș, și anume Alexandra Ungureanu și Crush.

ziua-tasnadului-3-300x251

Cunoscuta trupă Cargo va susține duminică seara un concert în apropiere de Satu Mare. Membrii acestei trupe reprezintă capul de afiș al Zilei Comunei Moftin. Concertul va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe scena amplasată pe terenul de fotbal din Moftinu Mic.

poza afis CARGO

O artistă națională, sătmăreancă, este cap de afiș la festivalul “Rădăcini Tărnărene” de la Tarna Mare, care va avea loc duminică. În program, sunt incluse atât activități culturale, cât și folclorice sau artistice moderne, dar cel mai așteptat moment show-ul Corinei, care va urca pe scenă în jurul orei 21.00.

corina
În afară de cele trei sărbători mai sus enumerate, în acest sfârșit de săptămână vor mai fi organizate și altele și anume: Zilele comunei Urziceni, Zilele comunei Santău, Zilele localităţii Decebal, Caravana filmelor Tiff de la Satu Mare și Carei sau Festivalul Vila Karul Carei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...