More


  Concerte tari, trupe tari, în week-end în județ. Voltaj, Alexandra Ungureanu și Crush, Cargo, Corina

  =

  concert

  Județul Satu Mare se pregătește de o serie de concerte super tari cu interpreți și trupoe mari din țară. Concertele vor fi organizate în cadrul unor sărbători.

  Astfel, Capul de afiș al Zilelor Orașului Tășnad sunt, fără îndoială, trupa Voltaj, Călin Goia & compania vor urca pe scena din Tășnad duminică, în 30 iulie, începând cu ora 22.00.

  Voltaj10

  Sâmbătă însă, tot la Tășnad, și tot de la ora 22.00, o altă trupă românească de renume va face show în oraș, și anume Alexandra Ungureanu și Crush.

  ziua-tasnadului-3-300x251

  Cunoscuta trupă Cargo va susține duminică seara un concert în apropiere de Satu Mare. Membrii acestei trupe reprezintă capul de afiș al Zilei Comunei Moftin. Concertul va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe scena amplasată pe terenul de fotbal din Moftinu Mic.

  poza afis CARGO

  O artistă națională, sătmăreancă, este cap de afiș la festivalul “Rădăcini Tărnărene” de la Tarna Mare, care va avea loc duminică. În program, sunt incluse atât activități culturale, cât și folclorice sau artistice moderne, dar cel mai așteptat moment show-ul Corinei, care va urca pe scenă în jurul orei 21.00.

  corina
  În afară de cele trei sărbători mai sus enumerate, în acest sfârșit de săptămână vor mai fi organizate și altele și anume: Zilele comunei Urziceni, Zilele comunei Santău, Zilele localităţii Decebal, Caravana filmelor Tiff de la Satu Mare și Carei sau Festivalul Vila Karul Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img