Copilul rănit în Grădina Romei, în stare gravă. Internat la Debrecencopil

UPDATE: Copilul a fost operat de medicii spitalului din Debrecen. În urma accidentului suferit în Grădina Romei, copilul a suferit o fractură de craniu, de os frontal, astfel că a fost absolut necesară intervenția chirurgicală. Evoluția stării de sănătate a copilului este bună.

Copilul în vârstă de 9 ani rănit ieri în Grădina Romei după ce o creangă a căzut în cap se află în stare foarte gravă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, exclusiv pentru Gazeta de Nord-Vest, că acest copil a suferit un accident foarte grav și că în prezent se află internat la spitalul din Debrecen.

”În urma accidentului din Grădina Romei, copilul a suferit o fractură de craniu, de os frontal. A fost transportat încă aseară la spitalul din Debrecen pentru îngrijiri medicale”, a precizat Constantin Demian. 

Starea copilului a fost destul de gravă și, fiind cetățean maghiar, părinții acestuia au decis să-l transporte la spitalul din Debrecen. El se afla la bunici la Satu Mare în momentul în care a suferit accidentul.

Este foarte posibil ca cel rănit să fie operat, viața lui fiindu-i serios pusă în pericol.

Reamintim faptul că un copil în vârstă de 9 ani a fost rănit și se află în stare critică după ce o creangă i-a căzut în cap în timp ce se juca în Grădina Romei. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 19.00, în timp ce copilul se afla cu bunica lui la joacă.

În urma acestui incident, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a decis să închidă Grădina Romei.

”Am luat decizia de a închide Grădina Romei, până la verificarea stării copacilor, care sunt buni şi care sunt uscaţi și prezintă pericol. Totodată, vom efectua o curățenie generală. Vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor. Îi doresc însănătoșire grabnică tânărului rănit azi în Grădina Romei”, a precizat primarul în seara zilei de joi (27 iulie).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts