FOTO. ”Italian Fashion Day”, pentru prima dată la Satu Mare. Când și unde

italian

În premieră la Satu Mare, miercuri, la Sala ”Simfonia” de la Esedra, de la ora 19.00, va avea loc un inedit eveniment de modă. Este vorba despre ”Italian Fashion Day”, eveniment prezentat de Alexandra Catargiu, în cadrul căruia opt creatori de modă italian își vor prezenta lucrările.

În cadrul „Italian Fashion Day” își vor prezenta colecțiile următorii creatori de modă:

Aline Oliveira s-a născut într-un oraș din nord-estul Braziliei. În copilărie a privit și a admirat croitoreasa locală care făcea lucrări mai extravagante. Moda a fost întotdeauna o referință în viața ei. Îi place modul în care culorile, formele, țesăturile, personalitatea și stilul individual al fiecărui material prinde viață într-un articol vestimentar.

alineoliveira

Alessia Colabello recunoaște că „momentul în care o femeie îmbracă o creație a mea și o văd cum se metamorfozează, cum radiază frumusețe și feminitate, cum îi strălucesc ochii de bucurie … momentul acela este magic! Mă face cu adevărat fericită și mă încarcă cu foarte multă energie pozitivă”.

alessiacollabelo

Creațiile marca „Angelica Tufo” sunt în ediție limitată, unice și realizate în întregime manual, calitatea lor fiind dată de selecția și prelucrarea atentă a materialelor fine.

angelicatufo

Claudia Barresi a studiat design vestimentar și croitorie la Academia de modă din Roma. Și-a aprofundat cunoștințele chiar și în modelare, broderie și crearea de accesorii. A fost alesă ca designer de costume pentru turneul unui spectacol de artiști italieni importanți. În prezent execută rochii la comandă și crează rochii de mireasa inspirate din basme.

claudiabarresi

Emanuela Magnafico va prezenta o colecție dinamică și sportivă de iarnă, dar în același timp elegantă. Colecția este proiectată pentru o femeie care dorește să se simtă confortabil și relaxată în ținuta aleasă.

emanuelamagnafico

Priscilla Ionta recent a terminat studiile de design la una dintre cele mai cunoscute academii de modă din Roma. Ea a ales să își transforme pasiunea pentru modă în profesia vieții sale. Pune mare accent pe perfecțiune iar în creațiile sale nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

priscillaionta

Sara Selli și-a petrecut copilăria în magazinul de țesături ale bunicilor ei. Având acces la diverse materiale, susținută și încurajată de către bunica ei, ea s-a înscris la cursurile Institului de Artî din Rieti.

saraselli

Sladana Krstic revine în România pentru a treia oară. La evenimentul din 2 august v-a prezenta colecția „Farnese”. Și-a dedicat colecția celui mai mare Muzeu Arheologic din Napoli, unul dintre primele construite în Europa, care se mândrește cu o bogată și valoroasă colecție de artă arheologică din Italia.
Intrarea este gratuită.

sladanakrstic

Colaboratori: ATC, Orsolya Jakab, Restaurantul Esedra, Samtech Sound, Trust Models.

Coafuri: Adriana Popescu, Patricia Raț.

Make-up: Alexa Avram, Bianca Puti Bondics, Boglarka Bacsadi, Izabela Nagy.

Evenimentul va fi prezentat de Alexandra Catargiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Ioana Bran: ”Am votat pentru amânarea a plății utilităților – apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV”

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, fost ministru al Tineretului și Sportului, a lucrat intens în aceste zile în comisii și ieri în...

REALITATE. A fost JALE ieri. 19 DECEDAȚI confirmați cu COVID-19 într-o singură zi

Ieri a fost o zi neagră pentru România, fiind consemnați 19 persoane decedate dintre cele infectate cu COVID-19. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane...

O nouă veste TRISTĂ în fotbalul sătmărean! Fostul portar și arbitru, FIRI CÂMPAN s-a stins la doar 50 de ani!

  Veștile triste par că nu se mai opresc în această săptămână, în fotbalul sătmărean. Mai întâi l-am pierdut pe fostul atacant  din anii 70-80...

Continuă dotarea spitalelor din județ! Container destinat suspecților de Coronavirus la Spitalul din Negrești Oaș!

Consiliul Județean continuă dotarea spitalelor din județul Satu Mare, pentru o bună funcționare pe perioada stării de urgență. Astăzi, în curtea Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș a...

Marcel Ciolacu lansează un APEL către toți ROMÂNII: ”Un produs românesc CUMPĂRAT = un loc de muncă SALVAT!”

  Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un apel către toți românii ca în actualul context actual și cel care va urma să încerce să...