More


  Grădina Romei, închisă. Ce spune primarul Kereskenyi

  =

  gradina romei

  Grădina Romei este închisă în urma deciziei luată de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Acest lucru este cauzat de accidentul produs azi în acest parc în urma căruia un copil a fost grav rănit.

  ”Am luat decizia de a închide Grădina Romei, până la verificarea stării copacilor, care sunt buni şi care sunt uscaţi și prezintă pericol. Totodată, vom efectua o curățenie generală. Vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor. Îi doresc însănătoșire grabnică tânărului rănit azi în Grădina Romei”, a precizat primarul în seara zilei de joi (27 iulie).

  Un copil în vârstă de circa zece ani a fost rănit și se află în stare critică după ce o creangă i-a căzut în cap în timp ce se juca în Grădina Romei. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 19.00, în timp ce copilul se afla cu mama lui la joacă.

  Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului unde, după ce i-a acordat primul ajutor, l-a preluat și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img