More


  Probleme de infrastructură în zona localității Solduba. Ce se întâmplă defapt

  - Advertisement -

  20170731_140513

  Sala mică a Instituției Prefecturii județului Satu Mare a găzduit astăzi ședința ordinară a Consiliului Județean Satu Mare. Un subiect care a stârnit discuții intense a fost cel legat de situația infrastructurii în zona Solduba.

  La ședința Consiliului Județean au fost prezenți 31 de consilieri și au fost aprobate 15 proiecte de hotărâre. Cel care a ridicat problema drumurilor pe zona Solduba a fost consilierul Ioan Pop, care a declarat că în urma umor vizite inopinate pe care le-a efectuat, a observat câteva probleme tehnice la lucrările care sunt în plină desfășurare, alături de faptul că vegetația de pe marginea drumului este “luxuriantă” – motive pentru care transportul se efectuează greoi.

  Alături de răspunsul președintelui Consiliului Județean Pataki Csaba – care a spus că o mai bună implicare a Primăriilor din zonă ar fi dezirabilă, întrucât întreținerea respectivei vegetații este de competența acelor instituții, o descriere completă a situației a fost făcută de vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Rus.

  Ședința a debutat cu un moment de reculegere pentru trecerea în neființă a consilierului Stela Cosma, iar apoi au fost dezbătute proiecte de hotărâre din arii diverse, printre care și acordarea de noi licențe de transport public județean pentru persoane în zona municipiului Carei – proiect de care vor beneficia mai ales elevii și muncitorii din localitățile Sanislău, Pișcolt, Petrești, Resighea și Foieni.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img