VIDEO/FOTO. Accident incredibil în județ. O mașină, cu roțile în sus pe calea ferata

accident odoreu6

Un accident deosebit de spectaculos, soldat din fericire fără răniți grav, doar cu pagube materiale, s-a produs, în această seară, în jurul orei 20.30, la circa un kilometru de la ieșirea din odoreu spre Băbășești. În urma acestui accident, o mașină a ajuns cu roțile în sus pe calea ferată, o altă răsturnată în șanț și o a treia doar avariată în șanț.

Cum s-a ajuns în această situație este foarte greu de explicat. Din primele concluzii trase de polițiști în urma cercetării făcute la fața locului, accidentul s-a produs din cauza unor depășiri neregulamentare și a nepăstrării distanței între autoturisme, asociată cu viteza.

Practic, cele trei mașini implicate în accident mergea în coloană, în aceeași direcție de mers, dinspre Odoreu spre Băbășești.

La un moment dat, șoferul în vârstă de 20 de ani al unui autoturism Audi, de culoare verde, a încercat să facă o manevră de depășire a celor două autoturisme aflate în fața sa. Însă chiar în acel moment, și șoferul de 21 de ani aflat la volanul unui Ford de culoare roșie s-a angajat în depășirea undei Dacii, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani.

Cert este că cele trei autoturisme au intrat în contact unele cu altele, și în urma impactului, autoturismul Ford a ajuns cu roțileîn sus pe calea ferată, autoturismul Dacia răstunată în șanț și autoturismul Audi în șanț, toate în partea stângă a direțciei de mers.

În urma acestui accident, șoferul și un pasager aflați în autoturismul Dacia au acuzat dureri, au fost transportați la spital, darîn cele din urmă s-a dovedit că este vorba despre niște răni ușoare. În rest, ca prin min une, niciunul dintre ceilalți oameni implicați în acest accident nu au fost răniți.

La fața locului s-au deplasat, pe lângă ambulanțe SMURD, și echipaje de descarcerare de la pompieri și echipaje de poliție care au demarat cercetările. Traficul în zonă a fost întrerupt o perioadă formându-se cozi, apoi s-a desfășurat o lungă perioadă de timp foarte încet.

Pompierii au eliberat calea ferată pentru că și traficul feroviar a fost întrerupt. Demn de remarcat este faptul că niciunul dintre șoferi nu au consumat băuturi alcoolice.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

CHEF în Țara Oașului cu persoane ce erau OBLIGATE să stea în IZOLARE. Petrecăreții au acum DOSAR PENAL

Șase persoane din județul din Țara Oașului au acum dosar penal după ce au chefuit în noaptea de duminică spre luni auchefuit la locuința...

MASACRU provocat de coronavirus. 13 DECESE în doar CÂTEVA ORE. Numărul morților CREȘTE constant

În această după-amiază am avut parte de un adevărat masacru la nivel național provocat de coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi după-amiază...

VIDEO/FOTO. Desant al MASCAȚILOR în județ. ACȚIUNE în FORȚĂ în comunitatea de ȚIGANI

Mascații au intervenit astăzi în forță în comunitatea de țigani din orașul Ardud, de pe strada Cărămidăriei. Nu cu mult timp în urmă, în...

ACȚIUNE. DEZINFECȚIA continuă la Satu Mare. Care sunt CARTIERELE vizata în această seară

Primăria Satu Mare continuă acțiunile de dezinfecție! Astăzi, de la ora 21.00 se va interveni în cartierele Soarelui, Micro 17, Carpați I și Carpați...

FOTOGALERIE. Crucea Roșie, Filala Satu Mare, a achiziționat și donat materiale de protecție împotriva PANDEMIE COVID19

Cu ajutorul sponsorilor generoși, Crucea Roșie, Filiala Satu Mare, a reușit să achiziționeze o serie de materiale de protecție și nu numai, care au...