More


  VIDEO/FOTO. Accident incredibil în județ. O mașină, cu roțile în sus pe calea ferata

  - Advertisement -

  accident odoreu6

  Un accident deosebit de spectaculos, soldat din fericire fără răniți grav, doar cu pagube materiale, s-a produs, în această seară, în jurul orei 20.30, la circa un kilometru de la ieșirea din odoreu spre Băbășești. În urma acestui accident, o mașină a ajuns cu roțile în sus pe calea ferată, o altă răsturnată în șanț și o a treia doar avariată în șanț.

  Cum s-a ajuns în această situație este foarte greu de explicat. Din primele concluzii trase de polițiști în urma cercetării făcute la fața locului, accidentul s-a produs din cauza unor depășiri neregulamentare și a nepăstrării distanței între autoturisme, asociată cu viteza.

  Practic, cele trei mașini implicate în accident mergea în coloană, în aceeași direcție de mers, dinspre Odoreu spre Băbășești.

  La un moment dat, șoferul în vârstă de 20 de ani al unui autoturism Audi, de culoare verde, a încercat să facă o manevră de depășire a celor două autoturisme aflate în fața sa. Însă chiar în acel moment, și șoferul de 21 de ani aflat la volanul unui Ford de culoare roșie s-a angajat în depășirea undei Dacii, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani.

  Cert este că cele trei autoturisme au intrat în contact unele cu altele, și în urma impactului, autoturismul Ford a ajuns cu roțileîn sus pe calea ferată, autoturismul Dacia răstunată în șanț și autoturismul Audi în șanț, toate în partea stângă a direțciei de mers.

  În urma acestui accident, șoferul și un pasager aflați în autoturismul Dacia au acuzat dureri, au fost transportați la spital, darîn cele din urmă s-a dovedit că este vorba despre niște răni ușoare. În rest, ca prin min une, niciunul dintre ceilalți oameni implicați în acest accident nu au fost răniți.

  La fața locului s-au deplasat, pe lângă ambulanțe SMURD, și echipaje de descarcerare de la pompieri și echipaje de poliție care au demarat cercetările. Traficul în zonă a fost întrerupt o perioadă formându-se cozi, apoi s-a desfășurat o lungă perioadă de timp foarte încet.

  Pompierii au eliberat calea ferată pentru că și traficul feroviar a fost întrerupt. Demn de remarcat este faptul că niciunul dintre șoferi nu au consumat băuturi alcoolice.
  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare