More


  VIDEO/FOTO. Accident spectaculos. Polițiștii au stabilit cu a ajuns mașina cu roțile în sus pe Calea Ferată

  =

  accident odoreu7

  După mai multe cercetări, polițiștii sătmăreni au stabilit cum a ajuns mașina cu roțile în sus pe Calea Ferată în urma accidentului de aseară dintre Odoreu și Băbășești.

  Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că accidental rutier s-a produs atât pe fondul depășirii neregulamentare cât și pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme.

  În fapt, un tânăr de 21 ani, din Satu Mare, conducând  al doilea autoturism pe DN 19 F, a efectuat o  manevră de depășire a  primului autoturism, condus de  un tânăr de 21 ani, din Băbășești, în același timp s-a angajat în depășirea acestora al treilea autoturism, condus de un tânăr de 20 ani, din Băbășești,  moment în care al doilea autoturism a intrat în coleziune cu primul  autoturism și cu al treilea.

  Al doilea autoturism a derapat și a pătruns pe calea ferată, unde s-a răsturnat pe plafon. De asemenea,  primul autoturism a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers, răsturnându-se pe plafon.

  În urma impactului, două persoane aflate în primul autoturism, respectiv conducătorul auto și un pasager de 16 ani au fost rănite ușor  şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

  Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img