More


  VIDEO/FOTO. Caravana filmului românesc la Satu Mare. Prima seară TIFF2017

  - Advertisement -

  TIFF Satu Mare 2017-8

  Caravana filmului românesc a ajuns la Satu Mare, azi fiind prima seară de proiecție. Cu această ocazie, publicul sătmărean a avut ocazia să vadă documentarul Planeta Petrila, distins cu Premiul Publicului Cinepub la TIFF.

  Circa 400 de persoane au participat la aceastăp primă seară TIFF la Satu Mare. Consilierul pe probleme de cultură a primarului Kereskenyi Gabor, este vorba despre Gergo Butka, a declarat pentru GNV că pentru mâine seară vor fi așezate 600 de scaune doarece se așteaptă la o afluență mai mare a publicului. Cu atât mai mult cu cât vremea se anunță frumoasă.

   

  Filmele din program vor fi proiectate pe un ecran imens pe platoul din Centrul Nou, în fiecare seară de la ora 21.30, iar intrarea este liberă.

   

  Program | Piața 25 octombrie, ora 21.30

   

  Sâmbătă, 29 iulie

  • Broken (r. Alex Mironescu, 11’)
  • Povestea iubirii / The History of Love (r. Radu Mihăileanu) | Franța, Canada, România, SUA, 134’ Trailer: https://youtu.be/3cP87XFDOWw

  În New York-ul secolului 21, Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. Adolescenta Alma îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de colegul ei de clasă. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi, totuși…  Cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould. Filmat parţial în Transilvania!

  Duminică, 30 iulie

  Propunerea Ungariei la Premiile Oscar 2017, filmul este o comedie de acţiune despre trei tineri cu handicap. Ei trăiesc într-o clinică adaptată la nevoile lor speciale, dar nu sunt mulțumiți de viața lor… Vor aventură, prin urmare, se pun în serviciul mafiei locale.

  Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și este susținut de Staropramen, UPC, Romgaz. Parteneri media: Europa FM, Zile și nopți. Partener de monitorizare: mediaTRUST.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img