VIDEO/FOTO. Zugravul erou de Satu Mare. Cum a salvat viața unui sătmărean

WP_20170729_12_18_35_Pro

Zugravul Mihai poate fi considerat erou. A dat dovadă de curaj și, prin gestul său, a salvat viața unui sătmărean care se zbătea de trei zile în ghearele morții. 

O sătmăreancă a sunat astăzi, în jurul orei 12.00, la 112 cerând ajutorul autorităților pentru a-i salva soțul. Bărbatul nu i-a răspuns de trei zile la telefon, iar acum nu răspunde nici la ușa apartamentului situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Cibinului din Carpați II.

La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței care, însă, trebuia să aștepte intervenția pompierilor pentru a intra în casă.

Impresionat de drama femeii, Mihai, un zugrav care executa o lucrare în scara cu pricina, s-a oferit să intre el în apartament să le deschisă ușa celor de la Ambulanță, înainte de venirea pompierilor.

Zis și făcut, a urcat la etajul trei de unde s-a cățărat pe balcon la etajul patru. A deschis ușa balconului și a intrat în casă.

Aici l-a găsit un bărbat de aproximativ 65 de ani, care se afla în agonie. Imediat a deschis ușa celor de la Ambulanță sa-i acorde prim-ajutor victimei.

”Era conștient, dar nu putea face nimic. Era întins pe jos. Sărăca femeie s-a speriat. Acum cei de la ambulanță îi acordă primul ajutor”, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta de Nord-Vest zugravul erou. 

Bărbatul a făcut un Accident Vascular Cerebral (AVC). A fost preluat de către echipajul Ambulanței și transportat la spital.

Datorită  curajului său, viața bărbatului aflat în agonie a fost salvată, și nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor deși aceștia au ajuns până la fața locului. Tot aici a ajuns și un echipaj al poliției pentru cercetări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

MOBILIZARE. ÎMPREUNĂ PENTRU MEDICII SĂTMĂRENI, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ

Membri Asociației Uniți pentru Satu Mare s-au mobilizat exemplar și până acum au reușit să adune fonduri pentru a ajuta medicii sătmăreni aflați în...

OFICIAL. Cadre Medicale de la AMBULANȚĂ, în IZOLARE. S-a intervenit la un CAZ SUSPECT de COVID-19

Mai multe cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare sunt, de ieri dimineață, în izolare la domiciliu. Informația a fost confirmată...

DOTĂRI. Echipamente MEDICALE de aproape 1,25 MILIOANE lei pentru SPITALELE din Satu Mare

  Echipamentele instituțiilor de sănătate ale Județului Satu Mare sunt completate cu aparaturi medicale indispensabile tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19! Valoarea totală a investiției...

OPINIE DE GAZETAR. DUMITRU ȚIMERMAN. Ajutoarele umanitare și Ideile generoase luptă  împotriva noului coronavirus

Starea de necesitate provocată de coronavirus a reușit să unească românii de pretutindeni sub cupola altruismului ( altruism : Dispoziția de a acționa dezinteresat,...

ANUNȚ IMPORTANT cu privire la TAXELE și IMPOZITELE locale

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea...