More


  VIDEO/FOTO. Zugravul erou de Satu Mare. Cum a salvat viața unui sătmărean

  - Advertisement -

  WP_20170729_12_18_35_Pro

  Zugravul Mihai poate fi considerat erou. A dat dovadă de curaj și, prin gestul său, a salvat viața unui sătmărean care se zbătea de trei zile în ghearele morții. 

  O sătmăreancă a sunat astăzi, în jurul orei 12.00, la 112 cerând ajutorul autorităților pentru a-i salva soțul. Bărbatul nu i-a răspuns de trei zile la telefon, iar acum nu răspunde nici la ușa apartamentului situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Cibinului din Carpați II.

  La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței care, însă, trebuia să aștepte intervenția pompierilor pentru a intra în casă.

  Impresionat de drama femeii, Mihai, un zugrav care executa o lucrare în scara cu pricina, s-a oferit să intre el în apartament să le deschisă ușa celor de la Ambulanță, înainte de venirea pompierilor.

  Zis și făcut, a urcat la etajul trei de unde s-a cățărat pe balcon la etajul patru. A deschis ușa balconului și a intrat în casă.

  Aici l-a găsit un bărbat de aproximativ 65 de ani, care se afla în agonie. Imediat a deschis ușa celor de la Ambulanță sa-i acorde prim-ajutor victimei.

  ”Era conștient, dar nu putea face nimic. Era întins pe jos. Sărăca femeie s-a speriat. Acum cei de la ambulanță îi acordă primul ajutor”, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta de Nord-Vest zugravul erou. 

  Bărbatul a făcut un Accident Vascular Cerebral (AVC). A fost preluat de către echipajul Ambulanței și transportat la spital.

  Datorită  curajului său, viața bărbatului aflat în agonie a fost salvată, și nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor deși aceștia au ajuns până la fața locului. Tot aici a ajuns și un echipaj al poliției pentru cercetări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img