More


  Wizz Air. Încă un zbor internațional de la Satu Mare. Destinația și alte planuri

  =

   

  wizz_air_3

  Din toamna acestui an, cel mai probabil din luna noiembrie, Wizz Air va înființa o nouă cursă internațională de pe Aeroportul Satu Mare.

  După ce anul trecut Wizz Air a înființat cursa spre Londra, fiind primul zbor internațional de pe Aeroportul Satu Mare, din toamna acestui an va fi înființat un zbor internațional spre Paris. Acest lucru a fost confirmat pentru Gazeta de Nord Vest de unul dintre membrii Consiliului de Administrație de la Aeroportul Satu Mare.

  wizz-2970-2

  ”Discuțiile sunt foarte avansate pentru a doua cursă. S-a ales Paris atât datorită studiilor făcute de către cei de la Wizz Air, dar și datorită propunerii făcure de Aeroportul Satu Mare în baza sondajelor făcute de mass-media sătmăreană. Discuțiile sunt aproape de finalizare și, în scurt timp, va fi semnat și contractul dintre Wizz Air și Aeroportul Satu Mare”, a declarat sursa GNV. 

  wizz air

  Aceeași persoană a mai preccizat că se poartă discuții și pentru înființarea celei de a treia curse internaționale. Cel mai probabil este vorba despre un zbor spre Germania, zona Stuttgart, cursă pentru care face lobby atât conducerea Consiliului Județean cât și mediul de afaceri din Satu Mare care au legături cu mediul de afaceri din Germania. Nu sunt excluse, însă, nici cursele spre Roma, Milano sau Barcelona.

  GNV îi provoacă pe sătmăreni. Ce cursă internațională ați dori să fie înființată de pe Aeroportul Satu Mare?

  Wizz-Air  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img