More


  Întâlnire importantă la Primărie. Care străzi de pământ vor fi reabilitate

  - Advertisement -

  Joi, 18 august, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de administratorul public al orașului Maskulik Csaba au avut o întâlnire cu reprezentanții firmelor care au câștigat licitațiile pentru reabilitarea următoarelor străzi de pământ: Merilor, Ferăstrău, Mașiniștilor, Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada.

  0 (1)

  În cadrul întâlnirii au fost discutate aspectele tehnice ale proiectelor și totodată, primarul Kereskényi Gábor a semnat contractul de proiectare și execuție în vederea demarării lucrărilor.

  Termenul de execuție al lucrărilor este de 15 luni pentru fiecare stradă, dintre care 3 luni sunt alocate pentru proiectare și 12 luni pentru execuția efectivă.  În acest an se va lucra doar la faza de proiectare, iar lucrările efective vor fi demarate în cursul anului 2018.

  Proiectul de reabilitare prevede ca în perioada de execuție să se efectueze inclusiv lucrări la rețelele de apă-canal și gaz, pe lângă lucrările la carosabil trotuare, borduri, canal tehnic, accese.

  Valoarea lucrărilor de reabilitare a pachetului de străzi Mașiniștilor, Al. Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada și Locomotivei este de 903.781 lei (fără TVA). Pentru lucrarea de reabilitare a străzii Merilor s-au alocat 654.163 lei (fără TVA), iar pentru lucrările pe strada Ferăstrău 836.277 lei (fără TVA).

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img