More


  Accident cu multiple victime la Negrești. Ce s-a întâmplat

  =

  accident negresti2

  Polițiștii rutieri negreșteni au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier  produs în data de  26.08.2017, în jurul orei 20.10, în fața unui local din Negrești Oaș.

  În fapt, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani din Bixad conducând un autoturism pe strada Ion Creangă din localitate,  pe fondul unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un autoturism care efectua o  manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, condus de un bărbat de 33 de ani domiciliat în Bixad. Din impact, autoturismul care a efectuat depășirea neregulamentară a fost  proiectat într-un alt autoturism, parcat  în afara părții carosabile.

  Coliziunea a avut ca urmare rănirea conducătorului auto și a doi pasageri ai autoturismului care a provocat incidentul, a conducătorului auto al celui de-al doilea autoturism dar și a unei femei de 47 de ani, care se afla în calitate de pieton poziționat lângă autoturismul parcat.

  Testările alcoolscop au relevant că cei implicați în eveniment nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img