More


  Acuzații grave! Scene de violență încredibile într-o instituție din Vama Petea

  - Advertisement -

   

  petea

  Scene de o violență incredibilă s-au produs miercuri în biroul șefei unei instutuții din incinta Vămii Petea, sau cel puțin asta susțin unii martori. Este vorba despre Agenția de Control și Încasări din vamă, sau cântarul, cum îl știu cei mai mulți, un de un angajat a fost lovit cu pumnul.

  Evenimentul violent s-a petrecut miercuri, în jurul orei 13.00, chiar în biroul șefei, spun martorii. Unul dintre angajații instituției, Kispal Zsolt, a ieșit până la benzinăria din apropierea Vămii Petea pentru a bea o cafea. Chiar dacă nu a stat mult, acest lucru nu a fost pe placul șefei agenției, Csiki Carmen, care l-a trimis pe un alt angajat, despre care toți angajații spun că este bodyguardul șefei, să-i dea o lecție.

  Zis și făcut. ”Bodyguard-ul” s-a după după Kispal Zsolt la benzinărie, iar la întoarcere au intrat în biroul șefei. Aici, nici mai mult, nici mai puțin, Zsolt a primit un pumn în figură de la bodyguardul șefei, care, mai apoi, i-a strâns și mâna la ușă.

  Toate acestea s-au întâmplat într-o cameră înțesată cu camere de supraveghere.

  Acum, atât șefa, Csiki Carmen, cât și badyguard-ul ei, încearcă să-l determine pe Kispal Zsolt să nu se ducă la medicul legist și să nu depună plângere, lăsând de înțeles că se vor împăca ei cumva.

  Cum în biroul unde s-au produs scenele de violență este plin cu camere de supraveghere, și cum se stie cu aproximație ora (13.00-13.20), organele de control abilitate pot foarte ușor să afle dacă cele relatate pentru Gazeta de Nord-Vest sunt reale sau nu.

  Până în momentul în care a fost redactat acest material nu am reușit să luăm legătura cu șefa Agenției de Control și Încasări din Vama Patea cu toate că am sunat pe ambele numere de telefon ale acesteia (atât pe cel de serviciu, cât și pe cel privat).

  Așteptăm însă cu interes un punct de vedere atât din partea conducerii de la Satu Mare a Agenției cât și din partea unei eventuale echipe de control.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img