More


  Anca Farcaş a câștigat Dacia Duster de la Satu Mare Shopping Plaza

  =

  tb

  Câștigătorul marelui premiu al tombolei organizate ieri seară la Satu Mare Shopping Plaza, o Dacia Duster, este Anca Farcaş. Acesta a fost desemnat prin tragere la sorți.

  Pentru a participa la Tombola nr. 2 Dacia Duster, sătmărenii trebuiau să facă cumpărături în valoare de cel puțin 100 de lei pe un singur bon fiscal, să completeze un talon de tombolă și să-l depună în urma din incinta Satu Mare Shopping Plaza.

  Festivitate de tragere la sorți a avut loc ieri seară, la ora 18.00, la etajul patru al clădirii. În cadrul evenimentului, de la ora 17.00, a susținut un recital trupa Irigy Honaljimirigy, iar după extragerea talonului câștigător, distracția a continuat cu recitalul susținut de trupa Royal Team.

  Pentru marele premiu, Dacia Duster, a fost ales cel mai mic copil din sală care a fost legat la ochi. Mânuța acestuia a decis. Marele premiu al Tombolei Satu Mare Shopping Plaza va merge la Farcaş, din Satu Mare.

  Managerul Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud, i-a felicitat pe toți câștigătorii, în special pe sătmăreanul care a mers acasă cu marele premiu, Dacia Duster.

  Aceasta a fost a doua tombolă Daci Duster de la Satu Mare Shopping Plaza. Primul autoturism a fost câștigat de Aurelia Cuceu, din Satu Mare, în urma extragerii care a avut loc în data de 30 decembrie 2016.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img