More


  Au reapărut containerele pentru colectarea de haine uzate

  =

  containerContainerele utilizate la colectarea de haine folosite au reapărut în municipiul Satu Mare. Aceste containere sunt amplasate de Asociația Sfântul Tadeu Iuda. Îmbrăcămintea și încălțămintea care va fi pusă aici de sătmăreni va fi distribuită nevoiașilor.

  ”Stimați cetățeni ai municipiului Satu Mare, după cum unii dintre dvs. ați observat deja, au reapărut containerele de colectare textile în orașul nostru, proiect întreprins de către Asociaţia „Sfântul Tadeu Iuda”, sub sloganul: „Dar din dar se face Rai”.

  Astfel, pe cei dintre dvs. care încă aveți surplus de îmbrăcăminte și încălțăminte, vă informăm că aveți din nou posibilitatea de reutilizare a acestora, fără a mai fi nevoie să le aruncați la gunoiul menajer și astfel să poluați natura, totodată putând contribui la diversele programe sociale oferite de către Asociație, pentru ajutorarea nevoiașilor”, se arată într-un mesaj transmis de Asociația Sfântul Tadeu Iuda.

  Aceste containere sunt amplasate în următoarele locații:
  Piaţa REX (fostul INTEREX) – în parcare;
  Cloşca, vis-a-vis de biserică;
  Parcare societatea DRAXLMAIER;
  Cartierul 14 Mai
  Zona Unicarm – cartierul Carpaţi II;
  Parcare Carrefour Expres (fostul magazin Billa);
  Parcare Auchan.

  ”Avem marea rugăminte ca în containerele de colectare textile și încălțăminte să nu aruncați deșeuri și resturi menajere, nici electrice și electrocasnice, nici molozuri provenite de pe șantiere, nici plastic / sticlă / hârtie sau orice alt tip de deșeuri reciclabile. În aceste containere se pot depozita exclusiv: haine, încălțăminte, alte tipuri de textile și jucării”, se mai arată în mesajul Asociației Sfântul Tadeu Iuda.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img