More


  Bilanțul negru al Codului Roșu. Morți și căzuți în stradă

  - Advertisement -

  politia

  Codul Roșu de caniculă instituit la Satu Mare în acest sfârșit de săptămână, a lăsat în urma sa un bilanț negru. Patru sătmăreni și-au pierdut viața în acest interval de timp, în timp ce alte 45 de persoane au fost salvate în ultimul moment.

  Patru decedați în week-end

  Din păcate, la acest sfârșit de săptămână, patru sătmăreni și-au pierdut viața cauza principală fiind canicula.

  Astfel, duminică dimineața, în jurul orei 8.30, o femeie din Odoreu a sunat la 112 anunțând faptul că în grădina casei sale l-a găsit decedat pe bărbatul de 57 de ani, tot din Odoreu, care o ajuta la diferite munci casnice.

  decedat

  În jurul orei 11.00, tot duminică, un bărbat din Satu Mare s-a dus să-și viziteze cumnatul din Agrișul Mic. Când a intrat în casă a fost izbit de un puternic miros al unui cadavru aflat în stare de putrefacție. Cumnatul era mort. Vecinii spun că nu l-au mai văzut de vineri, când, foarte probabil, a și decedat.

  După amiază, din apele Someșului a fost scos cadavrul unui bărbat care mai apoi s-a dovedit a fi tânărul în vârstă de 22 de ani a dispărut sâmbătă sub apă. Din cauza căldurii toride, acesta, alături de alți tineri, a venit să se răcorească la Someș. A fost scos din apă mort de pompieri.

  inecat

  Cadavru în parcarea de la Auchan
  În fine, duminică seara, în jurul orei 21.20, în parcarea hipermarket-ului Auchan din Satu Mare a fost găsit un cadavru. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de paznicul hipermarket-ului în capătul parcării. La fața locului, pe lângă polițiști, au apărut și legiștii dar și procurorii care au demarat cercetările.

  În cele din urmă a fost stabilită identitatea victimei. Este vorba despre un bărbat, Gavril B, în vârstă de 60 de ani, din Satu Mare. Bărbatul suferea de parkinson și avea un aparat medical conectat. Din primele informații, se pare că bărbatul s-ar fi dus să culeagă niște prune și, cel mai probabil, a făcut un stop cardio-respirator și a decedat. Decesul ar fi survenit în jurul orei 19.00.

  cadavru auchan

  În toate cazurile nu sunt suspiciuni de omor. Trupurile neînsuflețite a celor patru persoane au fost transportate la morgă în vederea efectuării necropsiilor care vor stabili cu exactitate cauzele decesului. Polițiștii au demarat cercetările pentru moarte suspectă în toate cazurile.

  Salvați în ultimul moment
  Tot în perioada în care la nivelul județului satu mare era instaurat Codul Roșu de caniculă, alte 45 de persoane au fost salvate de medici și paramedici în ultimul moment.

  Potrivit celor afirmate de cei de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare, ultimele zile de caniculă au fost foarte greu tolerate de către sătmărenii, mai ales de cei cu probleme de sănătate.

  ”Echipajele serviciului de ambulanță au acordat asistență medicală de urgență la 21 persoane căzute în loc public, patru insolații, iar 20 de pacienți au suferit crize hipertensive”, se arată într-un comunicat al SAJ Satu Mare.

  ambulanta  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img