More


  Cătălin Crișan a adus superhit-ul ”Dacă pleci” la AUGUST FEST

  - Advertisement -

  crisan c

  Cea de-a zecea ediţie a Festivalului AugustFest a continuat miercuri, 9 august 2017 cu a treia zi de evenimente. Muzica uşoară şi şlagărele de altădată au avut rolul principal în această zi.

  Programul a fost deschis în jurul orei 19.30 cu a doua parte a recitalului susţinut de soliştii şi formaţia Castelanii de la Centrul Cultural Carei, pregătiţi de prof. Szűcs József.

  Au urcat pe scenă formaţia Castelanii Acoustic Project, adică: Pop Niculina, Baumli Júlia, Cosma Cosmina, Cosma Daniel şi solistele Borbély Patricia, Latiş Larisa, Latiş Mălina. Tinerii artişti au interpretat o serie de hituri cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional.

  Punctul culminant al serii a fost recitalul susţinut de celebrul solist Cătălin Crişan, care anul acesta împlineşte treizeci de ani de activitate artistică.

  Acesta a impresionat publicul numeros prezent în Parcul Dendrologic cu şagărele sale, dintre care amintim: „Sărut Mâna, Doamna Mea”, „Mama” sau „Dacă pleci”. Cei peste 2000 de spectatori l-au aplaudat minute în şir la finalul recitalului, îndrăgitul solist revenind pe scenă pentru a mai interpreta încă o melodie.

  Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei. Manifestarea s-a desfăşurat în cadrul „CAREIFEST 2017″.

  crisan c1

  Parteneri: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Asociaţia Equus, Ştrandul Termal Joy.

  Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

  VINERI, 11 august 2017, Parcul Dendrologic, Scena în aer liber

  ora 19.00 – Recital al solistelor formației Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Latiș Larisa, Latiș Mălina, Holhoș Sara, Leneschi Hannah, Nuna Teodora
  ora 20.30 – Recital DORIAN POPA (București)

  ora 21.30 – Concert NICOLETA NUCĂ & BAND (București)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare