Ce spune SAJ Satu Mare în privința altercației conjugale de ieriRăspunsul instituției Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare în privința incidentului de duminică dintre polițistul și asistenta medicală este după cum urmează:

“În urma analizei, Comisia de cercetare administrativă a constatat că asistenta medicala era de serviciu conform programului de lucru pe  luna august 2017 , era în ținuta corespunzătoare , în așteptarea solicitărilor , prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident. Menționam că nu avut de suferit actul medical, nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul instituției , motiv pentru care nu se impune luarea unor măsuri împotriva salariatei. Se pare că incidentul s-a datorat unor probleme personale între cei doi soți, nefiind de competența instituției de a soluționa acest conflict.

Regretăm cele întâmplate. Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare nu tolerează acest gen de comportament în incinta unei instituții publice , mai cu seamă din partea unui om al legii.”

urgente-e1482834595325

         

 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts