More


  Cea mai sexy milionară din România huzureşte în cea mai impozantă vilă din Certeze

  - Advertisement -

  vila 4

  Comuna Certeze din judeţul Satu Mare este una dintre cele mai bogate localități din România, cu sute de vile somptuoase, cu finisări și dotări ultramoderne. Aici luxul și mândria sunt la ele acasă: fațadele caselor sunt placate cu marmură sau granit, iar majoritatea locuitorilor au în curțile lor mașini luxoase, din cele mai noi colecții.

  Însă una dintre aceste vile luxoase iese în evidență mai mult decât oricare alta. Este vorba despre “palatul” Danei Cardoș, fiica milionarului Dan Vasile. Dan Vasile este un afacerist din Certeze, care a devenit milionar datorită afacerilor din industria metalurgică şi a materialelor de construcţii. În ultimul “Top 300-Cei mai bogati români”, realizat de revista Capital, Vasile este creditat cu o avere de 70 de milioane de euro, pe care o va lăsa celor trei copii ai săi, doi băieţi, şi o fată, Dana, aceştia primind deja acţiuni în compania tatălui lor. Unul dintre băieţi, Dan, este iubitul handbalistei Ada Nechita, dar cea mai populară membră a familiei este Dana, măritată Cardos, care are un stil de viaţă exuberant.

  vila 1

  Fiica milionarului, care arată senzational, chiar dacă a nascut, îşi petrece majoritatea timpului la Paris, pe Coasta de Azur, precum şi in cele mai exclusiviste staţiuni italiene însă nu evită nici localitatea natală acolo unde duce o viaţă de prinţesă într-una dintre cele mai impozante vile din cea mai bogată comună din Românai cum mai este recunoscută comuna Certeze.

  Cu toate că vila milionarei nu se află pe strada principală aceasta este, de departe, una dintre cele mai spectacoluloase din zonă, dacă nu chiar cea mai impresionantă.

  vila 3

  În plus, construcția este una cu mult bun gust, dovadă că la amenajarea ei au contribuit, cu siguranță, designeri și arhitecți pricepuți. Impozanta constructive are zeci de camere, piscină dar și un cinema în aer liber.

  Curtea este frumos amenajată, cu gazon, flori și arbuşti ornamentali iar fatadele clădirii au un aspect extrem de elegant. Cu așa un palat în care să tot trăiești, Dana Cardoș are o viață de vedetă Hollywood. Pe profilul personal de Facebook, milionara postează deseori imagini din vacanțe din destinații exotice, dar și imagini în care își etalează frumusețea și eleganța.

  Nicolae Ghişan

  vila 2  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img