More


  Copil de 6 ani, mușcat de câine pe stradă. A ajuns la Urgențe

  - Advertisement -

  copil muscat

  Un copil de numai șase ani a fost mușcat aseară de un câine în timp ce se afla la plimbare pe stradă împreună cu părinții săi. A fost transportat de Urgențe.

  Evenimentul s-a petrecut aseară în jurul orei 21.30 în Piața Eroii Revoluției (lângă Spitalul Vechi) din municipiul Satu Mare. Copilul se afla la plimbare, alături de părinții săi. La un moment dat, pe lângă ei a trecut un câine ținut în lesă de proprietarul său.

  Nu se cunosc încă motivele, dar câinele, care nu avea botniță. a sărit la copil și l-a mușcat de picior. Abia a reușit proprietarul câinelui, pe care-l ținea de lesă, să potolească câinele.

  Copilul a fost transportat la Urgențe unde, după un consult medical, s-a constata că rana nu este gravă, potrivit celor afuirmate pentru GNV de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin Demian.

  ”A fost toaletat și pansat, dar nu a fost internat. A fost îndreptat spre Spitalul de Boli Contagioase”, a declarat pentru GNV Constantin Demian.

  Între timp, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru a se determina dacă proprietarul avea voie să plimbe câinele fără botniță pe stradă. oricum, acesta s-a ales cu dosar penal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img