More


  Copil de doi ani zbate între viață și moarte la spital. Medicii fac eforturi să-l salveze

  - Advertisement -

  URGENTE-SATU-MARE

  Un copil în vârstă de doar doi anișori se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean de Urgență. Acesta a ajuns aici după ce, în această dimineață, a băut o substanță toxică care se folosește de obicei pentru combaterea dăunătorilor.

  Nefericitul eveniment s-a produs în jurul orei 10.00 în Drăgușeni. Într-o clipă de neatenție a părinților, copilul a ăus mâna pe sticla în care se afla substanța toxică și a băut câteva înghițituri.

  Cum starea de sănătate a copilului s-a alterat rapid, mama acestuia l-a luat în brațe și a fugit cu el la un vecin de unde, cu o mașină, a fost transportat la Urgențe.

  Aici a fost preluat de persoanele specializate și i s-a făcut un consult ORL, medicii luând în calcul și un posibil transport al copilului la Cluj cu elicopterul SMURD.

  Din fericire, în urma controlului ORL nu s-au constatat leziuni etrem de grave la nivelul mucoasei, a precizat pentru GNV purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Constantin Demian.

  ”Starea copilului s-a stabilizat și a fost internat la Pediatrie. În momentul de față nu se mai pune problema ca pacientul să fie transferat la Cluj”, a mai spus pentru GNV, Constantin Demian.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img