More

    Cunoscutul astrolog Valeriu Pănoiu vine la Satu Mare. Consultații și seminarii

    valeriu panoiu1

    În perioada imediat apropiată, astrologul Valeriu Pănoiu v-a fi în municipiul Satu Mare pe parcursul a două zile pentru a oferi consultaţii şi pentru a susţine un seminar cu audienţă generală.

    Valeriu Pănoiu, autorul cărţilor „Numerologie şi destin” şi „Astrologia de la cer la pământ” este cunoscut de oameni ca fiind terapeut în astrologie şi consultant în desluşirea astrogramei personale, oferind consultaţii şi ajutând oamenii în cunoaşterea lor de ei înşişi. Om de televiziune, Valeriu Pănoiu este cunoscut şi prin intermediul emisiuniilor „360 de grade” de la B1 TV, unde, prin participarea lui constantă oferă îndrumări cât şi explicaţi îndetaliate despre partea astrologică cât şi simbolistica ce o poartă aceasta.

    Astrolog, numerolog şi autor – Valeriu Pănoiu v-a fi prezent în data de 7 si 8 august la Satu Mare.

    Pe parcursul celor două zile cât va fi în municipiu, sătmărenii care se vor întâlni cu Valeriu Pănoiu vor avea oportunitatea de a desluşi eficienţa astrologiei din pătrunderea şi citirea astrogramei personale căt şi influenţele numerologice karmice cu impact asupra vieţii lor.
    Seminarul, susţinut în data de 7 august se adresează tuturor celor care doresc să participe fără a avea neapărat cunoaştere astrologică, participarea făcându-se doar pe baza unei înscrieri.

    Tematica seminarului – „Relaţiile”.

    ”Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală… Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii în relații este aceea de a-i trata pe ceilalți în funcție de potențial! Numai că oamenii trebuie evaluați după manifestare! După cum se comportă, nu după cum ar putea să se comporte. După cum sunt, nu după cum ar putea fi! ” – Valeriu Pănoiu.

    valeriu panoiu2

    „Necesitatea acestor întâlniri dau oportunitatea sătmăreniilor să înţeleagă cauza şi efectul anumitor decizii pe care le ia fiecare în parte, în viaţa de zi cu zi. Cât şi deschiderea către ceea ce se întâmplă şi pe plan mai larg, şi adică nevoia de a te cunoaşte pe tine însuţi şi de a ştii de adevăratul potenţial ce se află în zăcămintele interioare”, a afirmat Petronela Roxana Stavilă, oraganizator şi îndrumător terapeutic.

    Seminarul susţinut de Valeriu Pănoiu la Satu Mare se v-a desfăşura sub tematica „relaţiilor”, pornind de la relaţia ta cu tine însuţi până la relaţiile pe care le atrage fiecare în viaţa sa şi care nu sunt de multe ori în concordanţă cu ceea ce fiecare îşi doreşte. De ce ne dorim un/o anumit/ă partener/ă şi atragem cu totul altceva. Care este cauza, efectul şi circumstanţa acestor alegeri în planurile de viitor şi mai ales cum ne ajutăm pe noi înşine să fim în aceea relaţie sănătoasă şi împlinită din toate punctele de vedere.

    Seminarul cât şi consultaţiile se vor susţine la sediul Asociaţiei Reiki Satu Mare, iar participarea se face pe baza înscrierilor, a mai subliniat Petronela Roxana Stavilă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE