More


  FOTO. Sătmăreanul cu cea mai mare medie la Bac merge la Untold. Cine i-a făcut supriza

  - Advertisement -

  untold

  Elevul sătmărean care a luat cea mai mare notă la Bacalaureat, este vorba despre Mihai Marcian, a avut azi o surpriză de proporții. S-a întâlnit cu primarul Kereskenyi Gabor care i-a oferit un abonament special la Untold. 

  ,,Am dorit să îi fac o supriză tânărului absolvent al Colegiului Național “ Mihai Eminescu ” și astfel, cu sprijinul Telekom i-am oferit acestuia un abonament special la cunoscutul festival Untold care va avea loc între 3 și 6 august în Cluj Napoca.

  Cu toate că, organizatorii festivalului au făcut o tradiție din a oferi abonamente gratuite elevilor cu medii de 10, am considerat că și media 9,93 ( cea mai mare din județul Satu Mare) este un rezultat deosebit și merită recompensat.

  Cred că, Mihai Marcian este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu doar prin rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, cât și datorită premiilor obținute la Olimpiadele de Fizică și Matematică unde a reprezentat municipiul Satu Mare cu cinste.

  Cu această ocazie, tânărul mi-a povestit că a fost admis recent la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică, chiar dacă în prima fază a fost tentat să studieze în Elveția. Mi-a povestit că a decis în cele din urmă să rămână aproape de casă deoarce este de părere că banii nu pot răscumpăra momentele pe care nu le-a petrecut alături de cei dragi.

  La finalul întâlnirii i-am lansat invitația pe care o lansez tuturor tinerilor plecați să studieze în altă parte, ca după abosolvire să se reîntoarcă acasă pentru că avem nevoie de specialiști tineri cu ajutorul cărora să dezvoltăm orașul.

  Sunt mândru și onorat să întâlnesc în orașul nostru din ce în ce mai mulți elevi cu rezultate deosebite și le urez succes tuturor pe mai departe!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img