More


  FOTO. Show-uri incendiare la Ziua Cetății Ardud. Cine a electrizat scena

  - Advertisement -

  Orașul Ardud oferă an de an un eveniment din ce în ce mai calitativ cu ocazia Zilei Cetății Ardud. De la organizarea îmbunătățită, până la artiștii invitați pe sprânceană” – organizatorii și-au canalizat eforturile și de această dată către realizarea unei manifestări care să îndeplinească exigențele cât mai multor cetățeni.

  Ardud (3)

  Un “mușuroi” de oameni

  15 august fiind declarată zi liberă națională și aleasă cu siguranță neîntâmplător în consecință, la Ziua Cetății Ardud au fost prezenți foarte mulți oameni, de la localnici, la călători din județ, dar și din afara lui. Toți au avut posibilitatea să guste din bunătățile oferite de comercianți și să participe la niște spectacole artistice de excepție, începând de după-masă, până târziu în noapte, când totul s-a încheiat cu un foc de artificii frumos.

  Ardud (10)

  Artiști naționali la Ardud

  Organizatorii au încercat să îndeplinească așteptările cât mai multor cetățeni și probabil că au și reușit, întrucât au adus pe scena de lângă Cetate – artiști numai unul și unul, din zone muzicale diferite. Astfel, Cătălin Crișan a avut o prestație remarcabilă și foarte apreciată mai ales de către generațiile mature, care au crescut ascultând muzica lui. Cei din generațiile mai tinere s-au bucurat de show-uri incendiare marca Liviu Teodorescu, Corina și Deepcentral. Aceștia au creat o atmosferă de-a dreptul electrică, așa încât nimeni nu a pleca dezamăgit de la concert, ci dimpotrivă – cu multă energie pozitivă în plus.

  Ardud (6)

  Cătălin Crișan, în concert la Ardud

  Ardud (9)

  Liviu Teodorescu, pe scenă la Ardud

  Formațiile și artiștii județului au strălucit

  Toți cei care au urcat pe scenă și sunt “de-ai locului” au demonstrat talent fără limite. Oamenii îi cunosc, sunt obișnuiți cu stilul lor înalt calitativ și au interacționat extraordinar. Un astfel de exemplu este trupa XXL, care aproape literalmente – a spart difuzoarele și a făcut o infuzie de energie și pasiune pură în rândul publicului prezent.

  Ardud (7)

  XXL, show incendiar

  Ziua Cetății Ardud a fost așadar un eveniment foarte reușit, la care oamenii au participat cu maximă bucurie, iar Primăria Ardud a făcut în așa fel încât totul să decurgă în condiții optime.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img