More


  FOTOGALERIE. Casă distrusă de un incendiu. De la ce a pornit focul

  - Advertisement -

  incendiu acas1

  În cursul acestei nopţi, în jurul orei 03:08, pompierii sătmăreni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Acâș.

  La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au intervenit pentru stingerea incendiului în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Acâș.

  La sosirea echipajelor de intervenţie, acoperișul casei era cuprins de flăcări și se degaja o mare cantitate de fum. Pompierii au intervenit prompt localizând incendiul și împiedicând propagarea acestuia la vecinătăți.

  În urma incendiului au ars elementele de lemn din structura acoperișului pe o suprafață de aproximativ 25 m2 și alte materiale combustibile. Din fericire, nu au existat victime.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de coşul de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img