More


  FOTO/VIDEO. Restricții de circulație la Crinul. Cum se circulă în intersecție

  - Advertisement -

  restrictii intersectia crinul satu mare5

  Primăria municipiului Satu Mare anunță astăzi, 8 august, închiderea a două benzi de circulație în zona interesecției “Crinul“, dinspre Drumul Careiului. Măsura a fost luată ca urmare a demarării lucrărilor privind amenajarea sensului giratoriu în intersecția ”Crinul”.

  ”Amenajarea unui astfel de sistem generează aglomerație, dar după finalizarea lucrărilor, investiția va contribui la fluidizarea traficului. În acest sens, facem apel la răbdarea și înțelegerea participanților la trafic”, se arată în comunicatul Primăriei Satu Mare.

  Practic, au fost închise cele două benzi pe care se circula pe Drumul Careiului dinspre Crinul spre Burdea. De asemenea, este închisă și banda spre intersecție de pe strada Prahova.

  În prezent, se circulă pe două sensuri dinspre Burdea spre Crinul și un singur sens invers.

  Aceasta este doar prima etapă. Constructorii au declarat pentru GNV că vor exista, de fapt, patru etape pentru construirea sensului giratoriu și că benzile vor fi închise alternativ.

  Aceeași constructori au mai precizat că se va lucra mai mult noaptea, când traficul este mult mai redus.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img