More


  GALERIE FOTO. Hăinuțe pentru copii cu design din Statele Unite. Cum arată alternativa

  - Advertisement -

  A construi un brand de calitate presupune ambiție și perseverență, iar acest lucru îl știu și doi părinți antreprenori din Satu Mare, care au deschis o afacere cu hăinuțe pentru copii în ideea de a oferi ceea ce nu au găsit ei înșiși pe piață pentru copiii lor – un raport calitate-preț excelent, materiale naturale și un design avangardist.

  IMG_5084

  LoriniKids.ro (magazin online) este brand-ul a cărui particularitate constă în faptul că hăinuțele pentru copilași sunt proiectate din punct de vedere al design-ului, până la detaliile de finețe, în probabil cea mai avansată țară a planetei din punct de vedere economic – Statele Unite. În acest fel, părinții pot avea alternativa unui raport calitate-preț extraordinar, iar copiii lor – oportunitatea de a îmbrăca hăinuțe din materiale 100% naturale – totul creat cu grijă în așa fel încât tendințele actuale să fie respectate. Pentru ca acest lucru să fie posibil, remarcabil este și că hăinuțele sunt produse ținând cont inclusiv de părerile mămicilor care activează în mediul online.

  LoriniKids.ro a beneficiat de atenția și încrederea unor persoane publice marcante din România precum Valentina Pelinel, Mădălina Elena Apostol, Roxana Vașniuc, Dalia Ciubuca și Raluca Paraschiv. Totodată, o revistă de modă importantă a scris despre acest brand la modul cel mai obiectiv și pozitiv.

  Colecțiile de hăinuțe sunt dedicate copiilor, de la cei mai mici, nou-născuți, până la vârsta de 10 ani, fie că este vorba de fetițe, fie de băieței.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img