More


  GALERIE FOTO. S-a încheiat Augustfest și Careifest. Au fost zile de show-uri incendiare

  =

  S-a încheiat cea de-a zecea ediţie a Festivalului AugustFest şi prima ediţie a manifestării culturale intitulate CAREIFEST. Programul ultimei zile din cadrul festivalului Augustfest a fost deschis duminică dimineaţa la ora nouă, de o prezentare de animale şi păsări de casă (găini, porumbei, iepuri de casă) a Asociaţiei „Colibri” Carei, care s-a desfăşurat în curtea Şcolii gimnaziale „Vasile Lucaciu”. La prezentare au fost prezenţi foarte mulţi careieni, în special copii.

  0 (8)

  Evenimentele culturale au continuat seara, la scena din Parcul Dendrologic cu recitalul solistelor formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Tóth Viktória, Bagossy Ivett, Páter Kaszandra, Gál Stefánia, Németi Tamara, Koch Vanessza, Nagy Anita. Acestea au interpretat o serie de melodii din repertoriul naţional şi internaţional.

  Puţin după ora nouă a urcat pe scenă şi invitatul serii, îndrăgitul solist maghiar Király Viktor, alături de trupa de acompaniament. Acesta a transmis multă energie şi bună dispoziţie celor aproximativ 3500 de spectatori prezenţi la concert. Solistul a cântat atât prelucrări după hituri internaţionale, cât şi piese proprii, dintre care nu au lipsit „Fire” sau „Solo” două dintre hiturile care se află pe primele locuri în topuri.

  0

  Cea de-a zecea ediţie a Festivalului AugusFest s-a încheiat cu un spectaculos show cu lasere, marca „Conexiuni”, care i-a purtat pe cei prezenţi într-o altă dimensiune.

   Organizatorii aduc mulţumiri deosebite mai multor instituții și nu numai, printre care, Poliţiei Municipiului Carei, Poliţiei Locale, Jandarmeriei, Pompierilor, reprezentanţilor I.S.U., echipajului de pe Ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, voluntarilor implicaţi în organizare, echipei de sonorizare şi lumini, Centrului Cultural Carei şi Fundaţiei de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, consilierilor locali, conducerii Primăriei municipiului Carei şi tuturor celor care au făcut posibilă desfăşurarea în bune condiţii a festivalului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img